13.2. klo 18 AVAJAISELOKUVA: Mitkat pelastavat Suomen ekologian

OHJAAJA: Dmitri Shagin
VALMISTUMISVUOSI: 2020
IKÄRAJA: 12
MAA: Venäjä
KESTO: 60 min
KIELI: venäjä
TEKSTITYS: suomi

Mitja ja Minjai Kino Lokakuun vieraina avajaisissa!!

Mitkat pelastavat Suomen ekologian on toinen osa pietarilaisen Mitki-taiteilijaryhmän elokuvasarjassa, joka on uusi versio neuvostoliittolaisesta TV-sarjasta Mesto vstrechi izmenit nelzya.

Mitki-versiossa hyväntahtoinen, hivenen tyhmä sankaripari Djadja Mitjai ja Djadja Minjai jahtaavat Gruzdev-nimistä roistoa. Sarjan ensimmäisessä elokuvassa roisto pakenee Suomeen. Toisessa osassa, Mitkat pelastavat Suomen ekologian -elokuvassa, Mitjai ja Minjai saavat pullopostissa avunpyynnön Mitka-veli Djadja Mikolta ja saavat tietää, että roisto on asettunut Heinävedelle, missä tämä tuhoaa noituuksillaan luontoa ja havittelee maaperän rikkauksia.

Djadja Mitjai ja Djadja Minjai lähtevät auttamaan suomalaista Mitka-veljeään. Matkallaan he kohtaavat muun muassa pelottavan rajavartijan, kalattomassa järvessä yksinäisyyttä potevan vedenneidon, eksyneen Pakkasukon ja järkyttävät mutanttijänikset.

Mitkat pelastavat Suomen ekologian on lähes nollabudjetilla tehty sekoitus satua ja komediaa. Se kuvattiin kahdessa kolmen päivän kuvaussessiossa elokuussa 2018 Heinävedellä ja vuotta myöhemmin Pietarissa.

Liput voi ostaa Cinema Orionin verkkokaupasta tai Cinema Orionin kassalta. Kassalla käyvät myös Smartum- ja Virike -kulttuurisetelit ja kortit ja e-passi.
Hinnat:
10 € / lippu
8 € / opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset, Suomi-Venäjä -seuran jäsenet
35 € / Kino Lokakuun 5 lipun sarjakortti
Jos haluat käyttää sarjakorttia, osta se ensin Cinema Orionin verkkokaupasta https://tickets.cinemaorion.fi/fi ja sen jälkeen yksittäiset liput syöttämällä sarjakortin koodi verkkokauppaan. Voit ostaa sarjakortin myös Orionin kassalta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s