The house for rent… 17.2. kl 17

120901

THE HOUSE FOR RENT WITH ALL INCONVENIENCES (Сдается дом со всеми неудобствами,  Vuokrataan talo kaikilla epämukavuuksilla)

Torstai 17.2. klo 17

Ohjaaja: Vera Storozheva
Käsikirjoitus: Olga Zhukova, Olga Popova, Vera Storozheva
Kuvaaja: Ulugbek Hamsajev
Taiteellinen toteutus: Sergei Filenko
Laji: komedia
Kesto: 1h 31 min
Vuosi: 2016
Rooleissa: Irina Pegova, Svetlana Hodtshenkova, Viktoria Isakova, Nina Dvorzhetskaja, Vladimir Vdovitshenkov, Maksim Bitjukov, Olga Popova, Darja Ursuljak, Nika Anaskina, Polina Simatsheva,…

”Venäläiset komediat perustuvat viinaan ja mauttomiin vitseihin – onneksi tämä ei ole yksi niistä.”

Vera Storozhevan (s. 1958) komedia The Home Rent With All Incoveniences (2016) on hyvänmielen kesäelokuva, joka perustuu henkilöhahmojen välisiin jännityksiin. Kesän saapuessa ihmiset laskevat rahojaan ja haaveilevat rentouttavasta lomasta. Ja kukapa ei haaveilisi edes kerran lomasta ihanan meren rannalla sijaitsevalla kesähuvilalla, jossa tavoittaa täydellisen sielun rauhan.

Juuri tällaisesta lomasta haaveilivat elokuvamme sankarit, kun varasivat meren rannalla sijaitsevan kesähuvilan. Eihän kenellekään voinut mieleen juolahtaakaan, että huvilan vuokraaja, täydellinen huijari, vuokraa talon samaan aikaan usealle perheelle.
Ymmärrettyään tulleensa törkeästi huijatuiksi ja keskinäisten suhteiden setvimisen jälkeen, kaikki tulivat siihen yhteiseen johtopäätökseen, että lomaillakin pitää. Mutta kukaan ei osannut odottaa sitä, että kohta taloon astuu talon oikea omistaja, joka oli vain jättänyt kaverilleen talon avaimet säilöön…

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s